Transparent
Inloggen
Sluiten

70ste verjaardag Van Hanegem uitgebreid op Radio en TV Rijnmond

19 februari 2014 18:05

Radio en TV Rijnmond staan donderdag uitgebreid stil bij de verjaardag van Willem van Hanegem. De oer-Feyenoorder wordt 70 jaar.

Op Radio Rijnmond is donderdagochtend in het programma wakker@rijnmond een uitgebreid interview te horen met Van Hanegem. Daarna komt de Kromme in de programma's Dwars door Rijnmond en Middag aan de Maas ieder uur voorbij met een opmerkelijke uitspraak. Ook zijn er wedstrijdfragmenten en felicitaties van bekende Nederlanders te beluisteren. De Van Hanegem-dag wordt vanaf 16.00 uur in het programma Rijnmond Nu afgesloten met liveverslag vanuit de Kuip waar op dat moment het grote verjaardagsfeest aan de gang is.

Op Radio Rijnmond is tussen 10.00 uur en 16.00 uur ieder uur een prachtige gesigneerde en ingelijste foto van Van Hanegem te winnen.

Op TV Rijnmond wordt donderdag om 17.30 uur een uitgebreid interview met Van Hanegem uitgezonden. Presentator Frank Vijg loopt aan de hand van foto's door de carriere van de oud-international. Op www.rijnmond.nl zullen alle reportages en interviews die op radio en tv zijn uitgezonden terug te zien/horen zijn.




Tags

rijnmond hanegem foto beluisteren felicitaties gesigneerde ingelijste kuip liveverslag maas nederlanders oer presentator reportages verjaardagsfeest vijg wakker wedstrijdfragmenten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg