Transparent
Inloggen
Sluiten

70ste verjaardag Van Hanegem uitgebreid op Radio en TV Rijnmond

19 februari 2014 18:05

Radio en TV Rijnmond staan donderdag uitgebreid stil bij de verjaardag van Willem van Hanegem. De oer-Feyenoorder wordt 70 jaar.

Op Radio Rijnmond is donderdagochtend in het programma wakker@rijnmond een uitgebreid interview te horen met Van Hanegem. Daarna komt de Kromme in de programma's Dwars door Rijnmond en Middag aan de Maas ieder uur voorbij met een opmerkelijke uitspraak. Ook zijn er wedstrijdfragmenten en felicitaties van bekende Nederlanders te beluisteren. De Van Hanegem-dag wordt vanaf 16.00 uur in het programma Rijnmond Nu afgesloten met liveverslag vanuit de Kuip waar op dat moment het grote verjaardagsfeest aan de gang is.

Op Radio Rijnmond is tussen 10.00 uur en 16.00 uur ieder uur een prachtige gesigneerde en ingelijste foto van Van Hanegem te winnen.

Op TV Rijnmond wordt donderdag om 17.30 uur een uitgebreid interview met Van Hanegem uitgezonden. Presentator Frank Vijg loopt aan de hand van foto's door de carriere van de oud-international. Op www.rijnmond.nl zullen alle reportages en interviews die op radio en tv zijn uitgezonden terug te zien/horen zijn.
Tags

rijnmond hanegem foto beluisteren dwars felicitaties gesigneerde ingelijste kuip liveverslag maas nederlanders oer opmerkelijke presentator reportages verjaardagsfeest vijg wakker wedstrijdfragmenten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane antonucci balverlies bannis bestlander body capaciteiten danall dessers groningen haifa handelingssnelheid hanegem haps kokcu leiderstalent linssen malacia nelson noor noorwegen opgelegd slap slot til toornstra trage turk uefa willykment