Transparent
Inloggen
Sluiten

Duur puntenverlies Feyenoord in Breda: 1-1

16 februari 2014 16:34

Feyenoord heeft duur puntenverlies geleden in Breda. Ondanks een overwicht en voldoende grote kansen bleef Feyenoord op 1-1 steken uit bij NAC.

Feyenoord had vanaf het begin het overwicht in Breda. Feyenoord startte fel en kon direct de controle over de wedstrijd nemen. Het duurde uiteindelijk nog 25 minuten voordat Feyenoord op voorsprong kwam. Immers liet de bal lopen en stelde zo Janmaat in staat de 0-1 te maken. Even later was Boetius dichtbij de 0-2, Ten Rouwelaar redde. Uit het niets kwam NAC tien minuten voor rust langszij. Nijhuis vond dat Nelom bij het afwenden van een bal hands had gemaakt. Een zeer zware beslissing leidde dus tot een penalty en de 1-1 via Poepon.

Pelle kreeg net als voor rust ook na rust weer de nodige mogelijkheden om te scoren. De Italiaan kon dit keer echter het verschil niet maken. Hij had het vizier niet op scherp. Aan de andere kant was Poepon dichtbij de tweede voor NAC. Scheidsrechter Nijhuis verzuimde Feyenoord een terechte penalty te geven, daar waar hij NAC wel een dubieuze penalty toekende. Ook zonder de scheidsrechter had Feyenoord moeten winnen gezien de legio kansen, maar de scheidsrechter drukte uiteindelijk met zijn beslissingen wel zijn stempel op het gelijkspel.




Tags

nac puntenverlies nijhuis poepon afwenden boetius hands italiaan janmaat langszij legio nelom pelle rouwelaar stempel toekende vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer