Transparent
Inloggen
Sluiten

Soccernet: Newcastle gaat 2,5 mil. pond bieden op Bosvelt

30 april 2000 10:36 - Artikel in Soccernet

Verslaggever: RvN

Het Britse Soccernet meldt dat dat Newcastle United een bedrag van 2,5 miljoen pond (een kleine 9 miljoen)gaat bieden op Paul Bosvelt aan het einde van het seizoen. Eerder konden we al melden dat Newcastle United aan het einde van het seizoen een nieuw bod zou doen op de aanvoerder van Feyenoord. Dat bod zou volgens de Britse pers dus 2,5 miljoen pond worden. Een overgang halverwege het seizoen mislukte toen voor de ploeg van Bobby Robson. Bosvelt, die graag naar Newcastle zou gaan, heeft ook een verbeterde aanbieding gehad van Feyenoord, maar wil die aanbieding vooralsnog niet ondertekenen.

Meer op Artikel in Soccernet




Tags

newcastle bosvelt soccernet mil bobby robson verbeterde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.451 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda