Transparent
Inloggen
Sluiten

Topper tussen Feyenoord en Vitesse eindigt in 1-1

31 januari 2014 21:57

Feyenoord is er niet in geslaagd de topper tegen Vitesse winnend af te sluiten. In De Kuip eindigde het duel uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel na een 1-0 voorsprong bij rust voor Feyenoord.

De beste kansen waren voor Feyenoord in de eerste helft. Boetius, Vilhena en Immers hadden mogelijkheden op de openingstreffer. Het was uiteindelijk niemand minder dan Graziano Pelle die de ban brak en Feyenoord nog voor rust op voorsprong bracht. Hij werd niet gedekt bij een voorzet van Boetius en kon vervolgens binnenkoppen. Even later had Vilhena een uitgelezen mogelijkheid op de 2-0. Velthuizen stopte zijn inzet echter.

Na rust kreeg Vitesse steeds meer balbezit. Dat leidde tien minuten na rust tot de gelijkmaker van Kashia. Vitesse controleerde vervolgens de wedstrijd, maar de beste mogelijkheden waren andermaal voor Feyenoord. Op zijn beurt kon Mulder tot twee maal toe Vitesse afhouden van de winnende treffer.




Tags

vitesse topper boetius vilhena afhouden andermaal ban binnenkoppen controleerde gedekt graziano kashia kuip mulder pelle velthuizen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda