Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord laatste na nipte nederlaag tegen 1.FCK; Ono en Kalou terug, blessures voor Rzasa en Snoijl

18 juli 2002 21:20

Verslaggever: RvN

Feyenoord is op een teleurstellende laatste plaats geeindigd in het toernooi om de Alpen-Cup. In de strijd om de derde plaats werd met 0-1 verloren van 1. FC Kaiserslautern. Die stand werd al na een kwartier spelen bereikt door een doelpunt van Malz. Nadat derde keeper L'Ami een doelpoging van Boskovic nog kon stoppen scoorde Malz uit de rebound. De wedstrijd werd ontsierd door een rode kaart van Lurling en blessures van Rzasa en Snoijl.

Van Marwijk begon met hetzelfde elftal als woensdag. Alleen Pinas was daarin vervangen door de Belg Buffel die woensdag goed was ingevallen. Buffel stond nu achter de diepste spits Elmander op de plaats van Tomasson.

Net als woensdag was de wedstrijd tegen Kaiserslautern niet om aan te zien. Aan beide kanten werden nauwelijks kansen gecreeerd. De verdediging van Feyenoord stond goed opgesteld, aanvallend kon echter weinig uitgespeeld worden.

Als overmaat van ramp kwamen er bovenop de verloren wedstrijd ook nog eens twee blessuregevallen bij. Rzasa liep in de eerste helft een kuitblessure op, Snoijl in de tweede helft een hoofdwond. In de slotfase kwam Feyenoord nog met 10 man te staan door een rode kaart voor Lurling na een veel te onbesuisde actie. Positief daar tegenover waren de invalbeurten van Ono en Kalou die langzaamaan weer wedstrijdfit lijken te geraken.

Scoreverloop:

0-1 Malz ('16)

Opstelling: L?Ami, Gyan ('69 Collen), Van Wonderen, De Haan, Rzasa ('44 Snoyl ('80 Loovens)), Leonardo II ('69 Ono), Bosvelt, Emerton, Lurling, Buffel ('75 Pinas), Elmander ('58 Kalou).

Meer op




Tags

rzasa kalou ono snoijl buffel lurling malz ami elmander fck kaiserslautern pinas alpen blessuregevallen boskovic bosvelt collen doelpoging emerton gyan haan hoofdwond leonardo loovens marwijk onbesuisde ontsierd overmaat ramp rebound scoreverloop snoyl tomasson wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.587 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz brands eredivisie estoril geertruida hartman jong kkd koeman leipzig middenveldert mijns milambo pepi pina portugal restwaarde schouten slot smal stengs stewart timber twente uitzonderlijk wehave wieffer willykment