Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in kwartfinale uitgeschakeld door Ajax: 3-1

22 januari 2014 22:36

Feyenoord heeft een goede mogelijkheid om heel dicht bij een hoofdprijs te komen niet weten te pakken. Ajax bleek in de Arena te sterk.

Feyenoord begon uitstekend aan de wedstrijd. De ploeg zette goed druk en hield de ruimtes heel compact. Met die speeltijd kwam Ajax niet aan voetballen toe en kwamen de meeste kansen voor Feyenoord. Dat leverde na zeven minuten ook al de verdiende voorsprong op. Vilhena zorgde met een boogbal over de uitkomende Vermeer voor het doelpunt die Boetius met een laatste tikje op zijn naam kon brengen. Feyenoord leek in het eerste half uur door te kunnen gaan.

Verderop in de eerste helft kwam Ajax wat beter in de wedstrijd. Feyenoord kon het wat minder belopen en daarvan profiteerde Ajax om het heft in handen te nemen. Voetballend gezien kwam Feyenoord toen tekort. Het leverde prompt de 1-1 op door Fischer.

In de tweede helft waren er kansen aan beide zijden. Ajax werd echter opnieuw de sterkere ploeg en kon het in het tweede deel van de tweede helft uitspelen. Via Bojan en Serero werd het uiteindelijk 3-1 en moest Feyenoord met lege handen naar huis.




Tags

arena belopen boetius bojan boogbal compact fischer hoofdprijs prompt serero tikje uitkomende verderop vermeer vilhena zijden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda