Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging bezorgd over verloop verkoop bekerwedstrijd

21 januari 2014 14:05 - Feyenoordnet.nl

Het bestuur van de Feyenoord Supportersvereniging (FSV) heeft grote zorgen ten aanzien van de woensdag te spelen bekerwedstrijd in Amsterdam. Het was en is nog altijd eenvoudig om via officiële en onofficiële kanalen aan kaarten te komen voor deze wedstrijd. Feyenoordsupporters die met de beste intenties afreizen om hun club de bekerkraker te zien spelen lopen het risico in of rondom het stadion gespot en of aangesproken te worden door supporters van de tegenstander die met verkeerde intenties op pad gaan.

Zo doet het hardnekkige gerucht de rondte dat de harde kern van de Amsterdamse ploeg woensdag bij elke ingang tot het stadion met een delegatie gaat posten om Feyenoorders te herkennen.

De FSV heeft haar zorgen hierover reeds geuit bij de club, politie, gemeente en KNVB. Feyenoord onderschrijft onze zorgen en heeft deze ook geuit bij de burgemeester van Amsterdam met een afschrift aan KNVB, gemeente Rotterdam en de directie van de Amsterdamse club. De aangekondigde controlles nemen de zorgen van de FSV niet weg. De praktijk wijst uit dat het onmogelijk is de situatie zo dicht te timmeren dat de honderden Feyenoordsupporters met kaarten uit de ArenA gehouden kunnen worden met alle mogelijke gevolgen van dien.

De FSV is wel de laatste organisatie die supporters wil adviseren een wedstrijd van Feyenoord niet te bezoeken. Toch maken we in dit geval een uitzondering en roepen Feyenoordsupporters op het risico niet te nemen. Ondanks een oproep van de club, burgemeester Aboutaleb en nu ook de supportersvereniging realiseert de FSV zich dat problemen daarmee de wereld niet uit zijn.

We vragen ons hardop af op welke wijze de autoriteiten de veiligheid van alle bezoekers rondom deze wedstrijd kunnen garanderen.

Bestuur FSV

Meer op Feyenoordnet.nl




Tags

fsv supportersvereniging feyenoordsupporters bestuur gemeente knvb aboutaleb afschrift arena bekerkraker controlles delegatie dien garanderen gespot hardnekkige herkennen kern onderschrijft onofficiele rondte timmeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki