Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Gastel: 'logisch dat Feyenoord bij vertrek Koeman eerst in categorie topcoaches gaat kijken'

15 januari 2014 18:39

Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst stellen tegenover Feyenoord TV beiden de ambitie te hebben om ooit hoofdcoach te worden bij Feyenoord. Mocht Koeman weg gaan dan voelt Van Bronckhorst zich daar nog niet klaar voor. Van Gastel houdt zich meer op de vlakte. "Ronald moet nog in gesprek met de club, dus wat mij betreft is hij nog steeds de gedoodverfde kandidaat. En ik denk dat er op dit moment in Nederland veel topcoaches vrij zijn, dus het lijkt me heel normaal en logisch dat dat soort coaches eerst benaderd worden voordat de club in onze categorie terecht komt. Ik heb de ambitie, maar wanneer, dat zien we wel.”

En Van Bronckhorst: "Ik denk dat ik er op dit moment niet open voor sta, maar ook niet klaar voor ben. Ik denk dat als je daar niet klaar voor bent, je daar ook niet aan moet beginnen.. Als ik die mogelijkheid krijg, dan is Feyenoord echt een droomclub. Het zou fantastisch zijn om deze ploeg te mogen leiden."
Tags

gastel bronckhorst koeman topcoaches droomclub gedoodverfde nederland vlakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.785 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki