Transparent
Inloggen
Sluiten

Selectie terug op Varkenoord

14 januari 2014 17:25 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft dinsdagmiddag de training hervat op Varkenoord. Nadat de selectie van trainer Ronald Koeman afgelopen zondag terugkeerde uit Marbella na een trainingskamp van een week, werkte de ploeg voor het eerst weer een training af op het eigen trainingscomplex. Koeman kon beschikken over een vrijwel volledige groep.

Na de groepstraining van dinsdagmiddag zullen alle spelers en trainers zich in het clubkostuum hijsen, voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Feyenoord die aan het eind van de middag plaatsvindt. Tijdens deze bijeenkomst hebben Feyenoorders uit alle geledingen de kans om elkaar succes te wensen voor het nieuwe jaar. Ook zal algemeen directeur Eric Gudde in een speech terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitblikken naar wat Feyenoord in 2014 staat te wachten.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

varkenoord koeman bijeenkomst clubkostuum groepstraining gudde hijsen marbella nieuwjaarsreceptie plaatsvindt speech terugblikken trainingskamp vooruitblikken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki