Transparent
Inloggen
Sluiten

Clasie bij Feyenoord fans halverwege seizoen bovenaan Man van het Seizoen klassement

29 december 2013 12:39

Jordy Clasie prijkt in de diverse lijstjes in de media bovenaan de ranglijsten van de Speler van het Jaar klassementen. Dat is bij de Feyenoord fans niet anders. In de verkiezing van Man van het Seizoen op Feyenoord staat hij stevig bovenaan. Na elke wedstrijd kiezen fans op Feyenoord Netwerk hun Man van de Wedstrijd. De spelers krijgen daarbij punten voor de Man van het Seizoen ranglijst.

In de winterstop heeft Jordy Clasie 55 punten. Maar liefst zes keer werd hij uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd, geen enkele andere Feyenoorder deed hem dat na. Erwin Mulder volgt op de tweede plaats met 47,5 punt. Graziano Pelle staat op de derde plaats.

Top 5:
1 Jordy Clasie 55,0
2 Erwin Mulder 47,5
3 Graziano Pellè 45,0
4 Lex Immers 38,0
5 Daryl Janmaat 26,5

Meer: Man van het Seizoen - klassement
Tags

clasie klassement erwin graziano mulder pelle daryl janmaat klassementen lex lijstjes prijkt ranglijsten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.287 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanbevelingen aangifte acardipane afrika afrikaan arneslot bcg consultants cruyff derksen discriminatie eredivisie fries friesland heerenveen jonk kaap middenveldert persie rechtzaak slot snor ueda verdiaanse volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki