Transparent
Inloggen
Sluiten

William Bontes nieuw in RvC Feyenoord

16 december 2013 13:59 - Feyenoord.nl

William Bontes (44) treedt begin februari 2014 toe tot de Raad van Commissarissen van Feyenoord. Hij zal tevens voorzitter worden van de auditcommissie. De ervaren bestuurder komt in de plaats van Martin van Pernis, wiens tweede termijn als toezichthouder van de club dan is afgelopen. Behalve Van Pernis is ook Jos van der Vegt volgend jaar aftredend. Voor hem wordt nog een vervanger gezocht. Het toezichthoudend orgaan van Feyenoord bestaat verder uit Dick van Well (president commissaris), Pim Blokland en Graeme Rutjes.

William Bontes brengt ruime ervaring in zowel nationale als internationale bedrijven mee als bestuurder en als toezichthouder. De doorgewinterde supporter is momenteel financieel directielid van het Rotterdamse openbaarvervoerbedrijf RET, heeft zitting in de RvC van afvalbeheerder Cyclus N.V en is lid van de Raad van Toezicht en voorzitter van de auditcommissie van ROC Zadkine.

Bontes is geboren en opgegroeid in Rotterdam en is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

bontes william rvc auditcommissie bestuurder pernis toezichthouder afgestudeerd aftredend afvalbeheerder bedrijfskunde blokland directielid doorgewinterde erasmus graeme openbaarvervoerbedrijf ret roc rutjes toezicht toezichthoudend universiteit vegt well zadkine zitting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat stuivenberg twente voortzetten wehave yoda