Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint met 1-2 in Heerenveen

8 december 2013 14:24

Feyenoord heeft zondagmiddag een belangrijke zege behaald. In Heerenveen won de ploeg met 1-2 via doelpunten van Jean-Paul Boetius en Lex Immers. Feyenoord blijft door de zege vierde en in het spoor van de koplopers.

Feyenoord begon uitstekend aan de wedstrijd en al vroeg op een 0-2 voorsprong. Eerst was het Boetius die met een prachtige stift Feyenoord op 0-1 zette. Vervolgens verdubbelde Immers de score. Feyenoord kreeg daarna nog diverse mogelijkheden op meer. Naarmate de eerste helft vorderde kon Heerenveen terugkomen in de wedstrijd. het was uiteindelijk Otigba die via Sven van Beek de 1-2 aansluitingstreffer kon binnenwerken.

Na rust redde Erwin Mulder met een prachtige save Feyenoord van de 2-2. Met de punt van zijn voet hield hij Finnbogason van scoren af. In het vervolg van de tweede helft waren er voor beide doelen kansen. Het zou echter bij de 1-2 blijven, waardoor de punten mee de bus in konden naar Rotterdam.




Tags

heerenveen boetius beek binnenwerken erwin finnbogason koplopers lex mulder naarmate otigba save spoor stift vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda