Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem vol lof: 'Koeman heeft het spel goed gespeeld'

2 december 2013 18:26

Willem van Hanegem was in zijn column in het Algemeen Dagblad vandaag vol lof over Ronald Koeman. "Het is niet mijn gewoonte om de overwinning van een team aan een man op te hangen. Eigenlijk wil ik dat nu ook niet, maar Koeman heeft in een moeilijke week het spel goed gespeeld binnen Feyenoord."

"Ik zie uiteraard niet veel van zijn trainingen. Maar ik lees en luister veel als het over voetbal gaat. Zo begreep ik dat Ronald op zijn persconferentie voor Feyenoord-PSV een belangrijke mededeling deed. Hij zei dat, als hij merkt dat hij de steun van de directie of de spelers niet meer voelt, het direct over is voor hem."

"Volgens mij heeft hij in de dagen daaraan vooraf iedereen op zijn verantwoordelijkheden gewezen. Dat kun je doen zonder het met precies die woorden te zeggen. Koeman weet als geen ander hoe je dat speelt. Hij heeft zijn selectie precies in de goede stemming gebracht voor het treffen met PSV. Hij heeft heel Feyenoord en alles er omheen onder druk gezet. Knap gedaan."




Tags

koeman hanegem column gewoonte verantwoordelijkheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda