Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord neemt revanche met uitstekende 3-1 zege op PSV

1 december 2013 16:25

Feyenoord heeft zondag in De Kuip overtuigend weten te winnen van PSV. De ploeg was bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en won uiteindelijk met 3-1 van Feyenoord.

Feyenoord begon vanaf het begin fel en agressief en zette druk op PSV. De Eindhovense ploeg kwam er geen moment uit. Het was wachten op de openingstreffer van Feyenoord. Toen die na het openingsoffensief uitbleef moest Feyenoord logischerwijs wat gas terug nemen. Juist op dat moment kwam PSV tegen de verhouding in bij de eerste kans op 0-1 via Maher. Feyenoord kon daarna de rug rechten. Dat leverde nog voor het eind van de eerste helft enkele mogelijkheden op. In blessuretijd was het raak. Boetius trof op prachtige wijze doel en zette zijn ploeg op 1-1.

In de tweede helft ging Feyenoord op dezelfde wijze door. Eerst was het Arias die Boetius pakte en daarmee een penalty veroorzaakte. Pelle aarzelde niet en schoot beheerst binnen. Vier minuten later pakte Bruma Pelle vast. Bruma krijgt zijn tweede geel en moest vertrekken. Pelle kon weer aanleggen voor de penalty, maar schoot hem dit keer op de paal. Tegen tien man kwam de zege van Feyenoord echter niet meer in gevaar. Het was dezelfde Pelle die alsnog de 3-1 maakte, uit een voorzet van Boetius. Daarmee was de strijd definitief gestreden.




Tags

pelle boetius bruma revanche aanleggen aarzelde arias beheerst kuip maher openingsoffensief uitbleef verhouding veroorzaakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki