Transparent
Inloggen
Sluiten

Janmaat: 'als spelers een tijdje nu nergens over praten, maar vooral doen'

30 november 2013 09:39

In een interview in De Telegraaf laat Daryl Janmaat weten dat de Feyenoord spelers na de tegenvallende sportieve prestaties recent niet meer moeten praten over de kampioensrace. "Ik denk dat we als spelers nu een tijdje nergens over moeten praten, maar vooral dingen moeten doen."

De volledige focus moet volgens hem op het voetbal zijn en niet op randzaken of de toekomst. "Ik ben alleen maar met Feyenoord bezig. Het niveau van Oranje is daarbij nu de lat. Er is geen grotere wens dan met deze ploeg en deze spelersgroep iets neer te zetten of een echte prijs te winnen. Voor mij is Feyenoord nog steeds een geweldige club, de beste stap die ik heb kunnen doen. Hier sta je onder druk, hier lig je elke week onder een vergrootglas en kun je je ontwikkelen."




Tags

janmaat daryl lig oranje randzaken telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda