Transparent
Inloggen
Sluiten

Martins Indi op de weg terug

27 november 2013 13:40 - Feyenoord.nl

Bruno Martins Indi heeft woensdag voor het eerst weer een deel van de groepstraining bij Feyenoord meegemaakt. De verdediger is op de weg terug van een hamstringblessure, die hij opliep bij het Nederlands elftal. Hij miste hierdoor de afgelopen uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Trainer Ronald Koeman wilde voor dat duel geen risico nemen met de international.

Martins Indi liet woensdag, bij de start van de voorbereiding op de topper in De Kuip tegen PSV, het afsluitende partijspel aan zich voorbij gaan. In plaats daarvan trainde hij individueel verder samen met Otman Bakkal. Afgezien van Miquel Nelom, die kampt met een bovenbeenblessure, kon Koeman woensdag op Varkenoord beschikken over de volledige eerste selectie.

Feyenoord traint deze week nog drie keer in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen PSV, die volledig is uitverkocht. Zowel op donderdag als vrijdag begint de groepstraining om 10.30 uur. De afsluitende training op zaterdag is besloten.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

indi martins groepstraining koeman afgezien bakkal bovenbeenblessure kuip miquel nelom otman rkc topper varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.560 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz geertruida gimenez huur kasperk koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pedersen read sassuolo sauer schouten slot stewart stuivenberg timber titel twente wehave wieffer willykment