Feyenoord in slotminuut onderuit in Waalwijk: 1-0

24 november 2013 14:21

Feyenoord is zondagmiddag in Waalwijk tegen een van de hekkensluiters heel onnodig onderuit gegaan. Ver in blessuretijd viel de beslissende treffer. Ronald Koeman verloor daarmee voor het eerst in zijn trainerscarrière van zijn broer.

Feyenoord begon heel behoorlijk aan de wedstrijd en kreeg met name via Pelle en Vilhena enkele mogelijkheden. Na 20 minuten zakte Feyenoord weg en werd RKC via de counter gevaarlijker. In de tweede helft kon Feyenoord geen potten breken, het ontbrak aan creativiteit in het elftal. Op werklust werd RKC meermalen gevaarlijk. RKC doelman Seda stond zijn mannetje op inzetten van Pelle en Immers. Het leek daardoor op 0-0 af te stevenen, toen RKC uit het niets ver in blessuretijd via Joachim alsnog de drie punten in eigen huis wist te houden.