Transparent
Inloggen
Sluiten

RKC-Feyenoord: Rotterdamse fans krijgen nul op het rekest

19 november 2013 18:25 - Feyenoordnet.nl

Er verandert niets aan de veiligheidsaanpak rond de wedstrijd RKC-Feyenoord van zondag. Dat is de uitkomst van overleg tussen de Waalwijkse burgemeester Nol Kleijngeld, politie en justitie. De Feyenoord Supportersvereniging had in een open brief aan RKC verzocht om meer kaartjes. Ook waren zij niet blij met de verplichte autocombiregeling, waarbij ze hun wedstrijdkaartje na een vastgesteld tijdstip moeten ophalen bij een omwisselpunt.

Tijdens de laatste editie van RKC-Feyenoord, in april, brak er een vechtpartij uit tussen Waalwijkse supporters en Feyenoord-fans die in de RKC-vakken zaten. Het kwam RKC op een voorwaardelijke boete van 5000 euro van voetbalbond KNVB te staan.

Meer op Feyenoordnet.nl




Tags

rkc rekest waalwijkse autocombiregeling brief editie justitie kleijngeld knvb nol omwisselpunt supportersvereniging vakken vechtpartij veiligheidsaanpak wedstrijdkaartje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda