Transparent
Inloggen
Sluiten

Armenteros: 'Feyenoord is een grote, warme en familiare club'

5 november 2013 19:08

Samuel Armenteros stelt in de nieuwe Hand in Hand het uitstekend naar zijn zin te hebben bij Feyenoord. "Feyenoord is een grote, warme en familiare club. Je kunt het qua grootte wel vergelijken met Anderlecht, al is die club wat sjieker. Feyenoord is meer een no-nonsense club waarin je gemakkelijk wordt opgenomen door de spelers en de mensen die er werken. Ik heb dan ook nauwelijks aanpassingsproblemen toen ik hier kwam. We zijn allemaal voetballers die het beste willen met Feyenoord en daarom klikte het meteen", aldus Armenteros in de nieuwe Hand in Hand.

Armenteros is trainer Ronald Koeman dankbaar voor zijn kans, want bij Anderlecht raakte hij door een enkelblessure buiten beeld. "Ik ben Koeman dankbaar dat hij het zo snel met mij heeft aangedurfd. Ik heb echt niets te klagen. Het niveau is heel behoorlijk. Ook in dat opzicht is Feyenoord min of meer vergelijkbaar met Anderlecht."




Tags

armenteros anderlecht familiare koeman aangedurfd aanpassingsproblemen enkelblessure klagen klikte nonsense samuel sjieker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki