Transparent
Inloggen
Sluiten

Adviezen voor Van Marwijk

25 juni 2002 21:43

Verslaggever: BvT

??n van de nieuwe functies op Feyenoord Netwerk sinds de introductie van het nieuwe forumsysteem, is het Favoriete Opstellingen script. Enkele tientallen Feyenoordsupporters gaven de afgelopen drie dagen al hun visie door, over hoe Feyenoord zou moeten spelen met het huidige spelersmateriaal. Uit alle inzendingen berekent de computer elke dag een 'ideaal elftal'. Dit is dus het elftal zoals het tot stand zou komen als niet de coach, maar de supporters het voor het zeggen hadden, volgens een democratisch mechanisme. In de loop van het komend seizoen zullen we de veranderingen in de ideale opstelling in de gaten houden en berichten over belangrijke verschuivingen.

Op basis van de tot nu toe ingezonden favoriete opstellingen, ziet het ideale elftal er nu zo uit:

Formatie 4-3-3 (54,1% van de stemmen)

Robin van Persie (97.1%)Pierre van Hooijdonk (97.1%)Bonaventura Kalou (88.6%)


Shinji Ono (100.0%)Paul Bosvelt (97.1%)Brett Emerton (91.4%)


Ramon van Haaren (74.3%)Patrick Paauwe (94.3%)Kees van Wonderen (85.7%)Pieter Collen(51.4%)


Edwin Zoetebier (100.0%)


Opvallend is dat nieuwe aanwinst Anthony Lurling wat betreft de fans duidelijk op de deur klopt om in de basis te komen. Maar liefst 48,6% van de fans ziet voor hem een basisplaats weggelegd. Net niet genoeg om in de ideale opstelling opgenomen te worden.

Bekijk hier de huidige ideale opstelling met daarbij alle details en stuur nu jouw advies voor Van Marwijk door.

Meer op




Tags

marwijk opstellingen anthony bonaventura bosvelt brett collen computer democratisch emerton feyenoordsupporters forumsysteem haaren hooijdonk ingezonden introductie inzendingen kalou lurling mechanisme ono paauwe persie shinji spelersmateriaal verschuivingen weggelegd wonderen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda