Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: 'nu meer dan ooit de kans voor Feyenoord om een prijs te pakken'

2 november 2013 08:03

Ronald Koeman behoort niet tot diegenen die gecharmeerd zijn van de nivellering en daarmee toegenomen spanning in de eredivisie. De kwaliteit wordt door de vroeg vertrekkende spelers in zijn ogen steeds lager. Dat kan volgens hem niet meer gecompenseerd worden met jeugdtalenten. 'Ik hoop niet dat het de komende jaren zo zal zijn,' zo stelt hij in De Telegraaf.

Volgens hem geeft dat Feyenoord door de keuzes bij Ajax en PSV wel de gelegenheid om weer voor een prijs te kunnen gaan. Het beleid van Ajax om niet meer uit te geven, heeft consequentie sop het elftal zo ziet Koeman. De noodgedwongen keuze voor de jeugd bij PSV leidt ertoe dat het jonge elftal het dubbele programma niet vol kan houden. 'Het is waar, meer dan ooit zou Feyenoord nu de kans moeten hebben om een prijs te pakken,' aldus Koeman in De Telegraaf.




Tags

koeman telegraaf diegenen eredivisie jeugdtalenten nivellering noodgedwongen sop vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall gimenez gravenberch herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai thao timber trai ueda willykment woerts yoda