Transparent
Inloggen
Sluiten

Harde woorden in kleedkamer Feyenoord na laat gelijkspel

21 oktober 2013 07:02

In de kleedkamer van Feyenoord vielen harde woorden na het late gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. Dat was in het kleine stadionnetje na afloop goed te horen. Samuel Armenteros was daarbij het middelpunt, zo was te horen en bevestigde hijzelf in De Telegraaf. "Natuurlijk, je staat met 2-1 voor, denkt dat je de buit binnen hebt en dan is het zo zuur als Kolder nog de kans krijgt om 2-2 te maken. Ik ben een van de jongens die na een wedstrijd best kritisch is. Ik begin bij mijzelf, want ik had natuurlijk ook grote kansen. In topvoetbal moet je hard voor elkaar kunnen zijn. We zeiden geen dingen om elkaar te kleineren, maar om elkaar beter te maken."

"Dit mag gewoon niet gebeuren. Go Ahead is best een aardige ploeg, het heeft ook enthousiast publiek. Sommige ploegen zijn misschien tevreden met een gelijkspel hier. Maar kom op zeg, wij zijn Feyenoord, wij gaan voor het hoogste, voor de nummer één positie op de ranglijst. Dan mag je best keihard tegen elkaar zijn en hoor je te weten wat er van je wordt verlangd."




Tags

armenteros buit eagles kleineren kolder middelpunt samuel stadionnetje telegraaf verlangd zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda