Transparent
Inloggen
Sluiten

Deventer wil fans Feyenoord niet in binnenstad

18 oktober 2013 21:58 - De Stentor

Op toegangswegen naar de Deventer binnenstad worden zaterdag controleposten ingericht. Dit om te voorkomen dat supportersgroepen van Feyenoord en eventueel voetbalfans van andere clubs dan GA Eagles zich onder het winkelend publiek begeven.

Tot deze maatregel hebben de politie, Go Ahead Eagles, en de gemeente Deventer gisteravond besloten omdat er aanwijzingen zijn dat er supporters naar Deventer komen die niet in het bezit zijn van een toegangskaart. Alleen fans van GA Eagles kunnen de binnenstad in. De maatregel zis er om alle activiteiten in de binnenstad, zoals winkelen en de markt, zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Supporters van Feyenoord met een kaartje reizen met de zogenaamde combi- regeling. Zij worden met de bus direct naar het stadion gebracht en kunnen niet vooraf de stad in.

Meer op De Stentor




Tags

deventer eagles aanwijzingen begeven combi controleposten gemeente kaartje regeling toegangskaart toegangswegen voetbalfans winkelend zis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda