Transparent
Inloggen
Sluiten

Internationals sluiten aan op Varkenoord

17 oktober 2013 23:47 - Feyenoord.nl

Alle (jeugd)internationals die afgelopen week wegens interlandverplichtingen afwezig waren, zijn donderdagochtend aangesloten op de groepstraining van Feyenoord. Trainer Ronald Koeman kon zodoende met een complete en fitte selectie toewerken naar de aanstaande uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waarmee de ploeg komende zaterdag de competitie hervat.

Ondanks de regenachtige omstandigheden was het druk langs het trainingsveld op Varkenoord, wat alles te maken had met de herfstvakantie in een deel van het land. De aanwezige toeschouwers zagen hoe de groep na een uitgebreide pass- en trapoefening in tweeën werd verdeeld. Terwijl de van interlands teruggekeerde spelers een rondo afwerkten, speelden de overige spelers een partijspel.

Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Jordy Clasie kenden een uitstekend verblijf bij het Nederlands elftal, dat de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Hongarije en Turkije op overtuigende wijze wist te winnen. Sven van Beek maakte maandag zijn debuut voor Jong Oranje, terwijl ook Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius in actie kwamen voor het hoogste nationale jeugdelftal.

Nu de selectie weer compleet is, kan Feyenoord zich volledig richten op de aanstaande competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles van komende zaterdag. De ploeg hoopt in dat duel de lijn van de voorbije periode door te trekken, waarin vijf van de zes gespeelde wedstrijden werden gewonnen. Het competitieduel in de Adelaarshorst begint zaterdag om 18.45 uur.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

varkenoord eagles aanwezige afwerkten beek boetius clasie daryl groepstraining herfstvakantie hongarije indi janmaat jeugdelftal jong koeman martins oranje regenachtige rondo stefan toeschouwers toewerken trapoefening turkije tweeen vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment