Transparent
Inloggen
Sluiten

Singh praat opnieuw over wens om te vertrekken

10 oktober 2013 07:49

Harmeet Singh heeft andermaal zijn vertrekwens geuit. De middenvelder speelde dit seizoen nog geen minuut voor Feyenoord en hoopt in de winter een nieuwe werkgever te vinden. Singh heeft weinig criteria: hij hoopt vooral meer aan spelen toe te komen. De Noor steekt zijn voorkeur voor Engeland echter niet onder stoelen of banken.
"Het is een droom om in Engeland te spelen, maar nu wil ik slechts de juiste club vinden waar ik kan spelen en mezelf kan ontwikkelen", verklaart de 22-jarige Singh in gesprek met de Daily Mirror. "We zien wel wat er gebeurt richting de transferwindow van januari. Tegen die tijd weet ik waarschijnlijk meer dan ik nu weet. Het belangrijkste is om te spelen en de A-selectie van Noorwegen te bereiken. Maar ik werk ook hard om ooit in Engeland te spelen. Op een dag zal dat lukken."

Singh kwam vorig jaar voor drie ton over van Vålerenga IF en overtuigde nog niet. "Feyenoord is een enorme club, maar momenteel speel ik niet zo vaak als ik wil. Ik heb de club verteld dat ik wil vertrekken. Ik speel niet bij Feyenoord om geld te verdienen. Ik wil het maximale uit mezelf halen als voetballer." De verbintenis van Singh loopt na het huidige seizoen af. In zijn contract staat een optie om de samenwerking met twee jaar te verlengen.




Tags

singh engeland andermaal criteria harmeet noor noorwegen ton transferwindow valerenga vertrekwens werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris