Transparent
Inloggen
Sluiten

Leerdam nu topscorer bij tegenstander Vitesse

5 oktober 2013 09:30

Feyenoord treft zondag bij de opponent Kelvin Leerdam. Nadat hij bij Feyenoord niet wilde verlengen, was er geen ruimte voor hem meer in het eerste elftal. Bij Vitesse ontpopt hij zich in de eerste fase van het seizoen als topscorer. Hij scoorde al vier keer. "In de jeugd maakte ik altijd veel doelpunten. Toen speelde ik ook vaak als middenvelder, dan kom je vaker voor het doel. We hebben een sterke groep met veel individuele klasse. We hebben een aantal spelers die hun man kunnen uitspelen. We proberen elkaar op ieders sterke punten te benutten."

Voor Leerdam gelden er zondag geen extra belangen. "Ik zie de wedstrijd zoals alle andere. Het gaat om de drie punten. Ik speel altijd om te winnen."

Leerdam is bij Vitesse op dit moment met vier goals de clubtopscorer. Een verdediger die na acht duels al vier doelpunten heeft gemaakt. Uniek?
Tags

leerdam vitesse topscorer clubtopscorer kelvin ontpopt opponent

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

atletico brighton dordrecht engeland exitclausule geertruida girona hancko ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid milan minteh montevideo morton nederland newcastle priske psg rodriguez slot slowakije sobat trauner wieffer willykment yoda