Transparent
Inloggen
Sluiten

Pelle helpt Feyenoord met drie treffers aan 4-2 zege

29 september 2013 16:22

Feyenoord heeft in De Kuip met 4-2 gewonnen van ADO Den Haag. Na een 4-0 voorsprong liet Feyenoord het in de slotfase lopen, waardoor ADO Den Haag er nog even geloof in kreeg.

Feyenoord had het betere van het spel, maar dat was niet verrassend tegen een uiterst zwak ADO. Slechts bij vlagen kon Feyenoord de goede aanvallen op de mat leggen. Dat bracht de ploeg naar een 4-0 voorsprong. Bij de 1-0 zorgde Immers voor de assist op Pelle. Bij de 3-0 tekende Nelom voor de assist op de Italiaan. De 4-0 van Pelle kwam van de penaltystip. Tussendoor had Bruno Martins Indi op slag van rust zijn ploeg op 2-0 gezet.

In de slotfase ging het bijna helemaal mis voor Feyenoord. De ploeg liet het lopen, waardoor ADO er zowaar in ging geloven. Eerst was het een penalty, die echter door Van Duinen gemist werd. Vervolgens zorgde oud Feyenoorder Van Haaren tot twee keer toe voor een treffer. De laatste kwam uiteindelijk op naam van Clasie als eigen doelpunt. ADO bleef ook voor die derde gaan, maar zover kwam het niet meer.




Tags

ado pelle clasie duinen haaren indi italiaan kuip martins nelom penaltystip vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.140 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda