Kansloze nederlaag voor de Denen tegen Engeland; Tomasson blijft op 4 staan

15 juni 2002 12:41

Engeland schakelde zaterdag Denemarken uit in de achtste finales van het WK. De Engelsen wonnen met 3-0, een stand die al bij rust was bereikt. De wedstrijd was eigenlijk al na een paar minuten beslist. Keeper Sorensen van Denemarken grabbelde bij een hoekschop en duwde de bal over de eigen achterlijn. Vanaf dat moment liepe de Denen achter de feiten aan. De Denen probeerden het nog wel, maar Engeland counterde nog voor rust naar een veilige 3-0 overwinning.

Jon Dahl Tomasson kon daardoor niet verder komen dan zijn 4 doelpunten, toch nog een respectabel aantal 4 doelpunten in evenzoveel wedstrijden.