Transparent
Inloggen
Sluiten

Pelle heeft beterschap beloofd over kritische gebaartjes richting medespelers

21 september 2013 06:56 - Telegraaf.nl

De Telegraaf bericht dat Graziano Pelle in een gesprek met Feyenoord coach Ronald Koeman beterschap heeft getoond over het gebruik van gebaartjes in het veld om zijn irritatie te tonen over zijn medespelers. In de media heeft dat de afgelopen week veel aandacht gekregen. "Lichaamstaal is belangrijk en daar heeft Pelle nog wel eens moeite mee", erkent Koeman.

"Hij doet het soms puur uit frustratie en teleurstelling als dingen niet zo lopen als hij wil. Ik vind dat hij dat niet met armgebaren moet doen. Nee, ik gedoog niks. Als iemand de doelpuntenmaker van het team is, wil het niet zeggen dat hij alles maar mag doen bij ons. Als trainer trek ik één lijn en met sommige dingen wijk je daar wel eens vanaf met dit soort spelers, maar niet als het om dit soort gedragingen gaat."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

pelle beterschap gebaartjes koeman armgebaren doelpuntenmaker gedoog gedragingen graziano irritatie lichaamstaal telegraaf wijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal geluisterd gio input intensiteit kasperk kraay liverpool pastoor podcast pusic rvp slot stuivenberg twente wehave yoda