Transparent
Inloggen
Sluiten

Boetius hoopt tegen NEC bij de selectie te zitten

11 september 2013 18:40

Jean-Paul Boetius stelt in de nieuwe uitgave van Voetbal International te hopen op een plaatsje in de wedstrijdselectie voor het duel tegen NEC. "Los van de uitslag ging het goed tegen RKC. Ik heb in elk geval geen terugslag gekregen, nadat ik drie kwartier zonder problemen heb gespeeld. Voor mij was het een mooi moment. Ik ben best lang eruit geweest en kan nu weer voetballen. Omdat het een oefenwedstrijd was, heb ik het heel simpel gehouden; één keer raken en zo."

"Komende week hoop ik goed te kunnen trainen, zodat ik misschien in aanmerking kom voor de wedstrijd tegen NEC", aldus de buitenspeler. Koeman wil kijken hoe het de komende dagen met hem gaat. "Jean-Paul heeft de test tegen RKC goed doorstaan. Nu is het zaak dat hij verder ritme opdoet en dan zullen we kijken of we hem zondag meenemen naar Nijmegen."
Tags

boetius rkc koeman plaatsje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.145 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane babalola benfica black breedte carranza danall dtk geertruida gimenez hadj hamberg julian kloese middenveldert mil mls moussa oranje persie priske slot smal sobat socrates stengs timber ueda wieffer yoda