Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord jeugd onverslaanbaar in Azie

26 april 2000 19:13

Verslaggever: RvN

Feyenoord jeugd tot 17 jaar houdt op een enorme manier huis in Abu Dabi. Eerder meldden we al dat Feyenoord de eerste 2 wedstrijden simpel had gewonnen. Inmiddels heeft Feyenoord daar twee winstpartijen aan toegevoegd waardoor de jeugd nu fier aan de leiding gaat in het internationale jeugdtoernooi, zo konden de jeugdspelers trots melden vanuit Abu Dabi.

Tegen Nantes werd met 2-0 gewonnen. De Fransen hadden een overwicht maar kwamen niet langs de fantastisch keepende Mohammed Ade. Sam Afana, na een schitterende rush langs 2 spelers en Roy Jerslhis scoorden de doelpunten voor Feyenoord.

Vervolgens versloeg Feyenoord gisteren de kampioen van het vorige jaar, Sudan met 2-0. De selectie was erg vermoeid van het spelen van 4 wedstrijden in 5 dagen en kwam er tegen Sudan dan ook eigenlijk niet aan te pas. Het jeugdteam kon net als hun grote voorbeelden echter bogen op een zeer sterke defensie en een uitstekende keeper. Via fouten van de verdediging van Sudan konden Muzaliya en Brwins de beslissende goals scoren.

Feyenoord maakte grote kans op het veroveren van de winst in het toernooi. Het kan in de laatste wedstrijd tegen Inter Milaan met een punt genoegen nemen om de titel mee terug te kunnen nemen na Rotterdam. Gelukkig voor de jonge Feyenoorders heeft de selectie nu twee dagen rust alvorens de laatste wedstrijd te moeten spelen.

Meer op




Tags

sudan abu azie dabi onverslaanbaar ade afana bogen brwins fier inter jerslhis jeugdteam jeugdtoernooi keepende meldden milaan muzaliya nantes rush titel winstpartijen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda