Feyenoord laat Roda kansloos in De Kuip: 4-0

1 september 2013 18:25

Feyenoord heeft de tweede competitiezege te pakken. In De Kuip liet Feyenoord Roda JC zonder zelf goed te spelen kansloos.

Voor rust had Feyenoord wel een overwicht maar creëerde het nauwelijks kansen. Het was dan ook niet toevallig dat de club door een penalty op voorsprong kwam. Een overtreding op Armenteros werd door Wiedemeijer bestraft met een penalty. Vilhena wilde hem direct nemen, maar Koeman gaf de opdracht dat Vormer achter de bal moest gaan staan. Die twijfelde niet en zorgde voor de 1-0. Vlak voor rust werd het 2-0 toen Pelle prachtig binnenschoot.

Na rust was Feyenoord veel sterker. Roda kreeg geen kans om terug te komen in de wedstrijd. Feyenoord liep vervolgens naar 4-0 uit via doelpunten van Nelom en Goossens (afstandschot).