Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord onderuit tegen Krasnodar: 1-2

29 augustus 2013 22:54

Feyenoord is er niet in geslaagd om zich op eigen krachten te plaatsen voor de Europa League. Na de 1-0 in Rusland, won Kuban Krasnodar ook in de Kuip: 1-2. Feyenoord kreeg wel de kansen, maar vooral een lesje in effectiviteit.

Feyenoord begon voortvarend aan de wedstrijd. De ploeg zette druk en dat leverde na drie minuten al een strafschop op. De inzet van Pelle werd echter gestopt door de doelman. Een paar minuten later al maakte Pelle zijn fout goed. Hij zorgde voor de 1-0 en zette daarmee de stand over twee wedstrijden op gelijke hoogte.

Individuele fouten van Feyenoord zorgden ervoor dat Kuban weer in de wedstrijd kwam en er geloof in kreeg. Dat resulteerde na 18 minuten in de gelijkmaker van Popov. Feyenoord moet daardoor nog twee keer scoren. Die kansen kwamen er in het volg van de eerste helft ook nog. Met name Immers had twee grote kopkansen. Hij had het vizier niet op scherp.

Vlak na rust deden de Russen wel wat Feyenoord verzuimde. Bucur kon uithalen voor de 1-2 en daarmee het lot van Feyenoord bezegelen. Feyenoord probeerde het daarna nog wel, maar dat was tegen beter weten in.




Tags

krasnodar kuban pelle bezegelen bucur effectiviteit kopkansen krachten kuip lot popov resulteerde rusland russen uithalen vizier voortvarend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer