Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Achahbar op huurbasis naar Arminia Bielefeld

22 augustus 2013 15:36 - Feyenoord.nl

Feyenoord en Arminia Bielefeld hebben overeenstemming bereikt over de tijdelijke overgang van Anass Achahbar. De negentienjarige aanvaller, die in De Kuip nog een contract heeft tot medio 2015, wordt de rest van dit seizoen verhuurd aan de Duitse club die uitkomt in de Tweede Bundesliga.

Volgens technisch directeur Martin van Geel is het voor Achahbar belangrijk om dit seizoen veel aan spelen toe te komen. ‘Op de posities waar Anass uit de voeten kan, is binnen onze selectie de concurrentie bijzonder groot’, vertelde de td. ‘De kans dat hij bij ons veel aan spelen zou komen was daardoor gering. Daarom is het voor Anass beter is om dit seizoen bij een andere club aan speelminuten toe te komen en zo weer nieuwe stappen in zijn ontwikkeling te kunnen zetten.’

Als talent uit de eigen jeugdopleiding maakte Achahbar in augustus 2011 zijn debuut voor Feyenoord, in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De jeugdinternational sloot in de voorbereiding van het seizoen 2012-2013 voor het eerst vast aan bij de selectie van trainer Ronald Koeman. Achahbar speelde tot dusver in totaal veertien competitiewedstrijden in het eerste elftal. De aanvaller scoorde twee keer in een officiële wedstrijd van Feyenoord, waarvan één keer in de voorronde van de Europa League van vorig seizoen tegen Sparta Praag.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

achahbar arminia bielefeld bundesliga gering heerenveen koeman kuip negentienjarige praag sparta voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg