Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord klaar voor reis naar Rusland

19 augustus 2013 18:52 - Feyenoord.nl

De selectie van Feyenoord heeft maandagochtend de laatste training op Nederlandse bodem afgewerkt in aanloop naar het Europese duel met FC Kuban Krasnodar. Een dag na de nipt verloren Klassieker tegen Ajax meldden negentien spelers zich op een regenachtig Varkenoord. De basisspelers van het competitieduel liepen uit, terwijl voor het overige deel van de groep onder meer een afrondoefening op het programma stond.

Hoewel een goed resultaat in Amsterdam uitbleef voor Feyenoord, biedt de manier waarop het elftal van trainer Ronald Koeman bleef strijden voor tenminste een punt perspectief voor de aankomende belangrijke week. De ploeg hoopt tegen Kuban Krasnodar, dat dit weekend onder toeziend oog van assistent-trainer Jean-Paul van Gastel met 1-0 onderuit ging tegen CSKA Moskou, een goede uitgangspositie te creëren voor de return in De Kuip van een week later.

De heenwedstrijd in de play-off ronde van de Europa League wordt donderdagavond om 20.00 uur lokale tijd (18.00 uur Nederlandse tijd) gespeeld in het Kuban Stadion. De selectie reist dinsdag naar Krasnodar, waar woensdag om 19.00 uur (17.00 uur Nederlandse tijd) een training in het stadion wordt afgewerkt.

Vrijdag reist de selectie terug naar Rotterdam om zich voor te bereiden op de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Het competitieduel wordt op zondag 25 augustus om 14.30 uur gespeeld in De Kuip.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

krasnodar kuban kuip rusland afrondoefening bodem cska gastel heenwedstrijd klassieker koeman meldden nac nipt regenachtig toeziend uitbleef uitgangspositie varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda