Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord - Krasnodar vastgesteld op aanvangstijdstip 21.00 uur

13 augustus 2013 17:49 - Feyenoord.nl

De aanvangstijden van zowel de uit- als de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Kuban Krasnodar in de play-off ronde van de Europa League zijn definitief vastgesteld. De heenwedstrijd die op donderdag 22 augustus in Krasnodar wordt gespeeld, begint om 20.00 uur lokale tijd (18.00 uur Nederlandse tijd). De thuiswedstrijd, die op donderdag 29 augustus gepland staat, wordt gespeeld om 21.00 uur.

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Kuban Krasnodar is inmiddels van start gegaan. Feyenoord-supporters die in het bezit zijn van een uitkaart kunnen via Ticketbox een kaart voor dit duel kopen. Dat kan in de vorm van een voucher, die op de wedstrijddag voor de ingang van het stadion bij medewerkers van Feyenoord kan worden omgewisseld voor een wedstrijdkaart. Er vindt geen verkoop via internet plaats, omdat de tijd om kaarten op de sturen te kort is. De prijs van een wedstrijdkaart is € 5,00. Seizoenkaarthouders van Feyenoord hebben automatisch toegang tot de thuiswedstrijd tegen Kuban Krasnodar.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

krasnodar kuban wedstrijdkaart heenwedstrijd omgewisseld ticketbox toegang uitkaart voucher wedstrijddag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda