Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord thuis met 9 man afgestraft door FC Twente: 1-4

11 augustus 2013 14:36

Feyenoord kent een dramatische competitiestart. Na de nederlaag in Zwolle werd ook thuis verloren. FC Twente bleek met maar liefst 1-4 te sterk tegen een negental van Feyenoord. De Rotterdammers speelden geruime tijd met negen spelers door rode kaarten van Van Deelen en De Vrij (2x geel).

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd en had een overwicht. Dat leverde na een half uur spelen een verdiende voorsprong op. Graziano Pelle kon een voorzet goed binnenkoppen. FC Twente zette na de tegengoal aan. Dat leverde eerst een bal op de lat op van Ebecilio en even later de 1-1 van dezelfde Ebecilio, tegen zijn oude ploeg dus.

Na rust nam FC Twente steeds meer initiatief. Van Deelen moest met direct rood van het veld toen hij Eghan omver liep. Penalty en rood, een wellicht wat zware beslissing. Tadic zorgde vanaf de penaltystip voor de 1-2. Hij mocht even later nog eens aanleggen van 11 meter voor de 1-3. Toen was ook De Vrij al van het veld na twee gele kaarten. In de slotfase bleef FC Twente tegen negen man op zoek naar meer. De 1-4 zou uiteindelijk nog komen van oud-Feyenoorder Castaignos.




Tags

twente deelen ebecilio aanleggen binnenkoppen castaignos competitiestart eghan graziano negental omver pelle penaltystip tadic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot arsenal beelen bekerfinale geertruida gimenez hancko hoofdprijs kasperk kloese kokcu kuip madrid middenveldert minteh nieuwkoop sandler slot stengs sterkhouders szymanski timber ueda vervangers wehave wieffer willykment yoda zerrouki