Transparent
Inloggen
Sluiten

Media: al na één duel dreigt crisis bij Feyenoord

6 augustus 2013 07:13

De media pakken maandag uit met artikelen over de onrust bij Feyenoord. Na een duel lijkt een crisis al nabij. Praatsessies werden georganiseerd en Van Geel probeerde de 'dreigende crisis' te bezweren, zo stelt het Algemeen Dagblad. Prominenten komen in de krant aan het woord over wat er mis is bij Feyenoord.

De Telegraaf opent het sportkatern met de vraag of bondscoach Louis van Gaal de hele kern van Feyenoorders wel kan handhaven bij Oranje. Volgens de krant vergroten de spelers van Feyenoord hun kansen op het WK alleen als ze tot het laatst meestrijden om de prijzen en goede resultaten gaan neerzetten in de Europa League. Van de acht kandidaat internationals zou alleen Janmaat onomstreden zijn.

Ronald Koeman had het al aangegeven: 'het wordt mijn moeilijkste jaar omdat prestaties nu worden geëist.' Het seizoen is nu echt begonnen ...




Tags

bezweren gaal janmaat kern koeman meestrijden nabij oranje praatsessies prominenten sportkatern telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda