Lodewijks: Pierre en ik vullen elkaar uitstekend aan

6 augustus 2013 06:48

Bij de 1-1 van Jong Feyenoord/Excelsior debuteerde Pierre van Hooijdonk op de bank bij Feyenoord. Hij leidt samen met Patrick Lodewijks het beloftenelftal. 'Ik ben tevreden over de samenwerking met Pierre,' zo laat Lodewijks weten op de officiële website. 'Die beviel meteen goed. We zien veel dezelfde dingen en daarop hebben we in de rust een aantal dingen omgezet. Met zijn achtergrond als spits zie je dat hij de aanvallers in zo’n wedstrijd nog wat extra dingen mee kan geven. Zo vullen we elkaar prima aan.'

Over de wedstrijd zelf is hij minder tevreden. 'Ik ben teleurgesteld, omdat we zeker na de gelijkmaker het gevoel hadden dat we de wedstrijd nog zouden winnen. We waren fysiek en conditioneel sterker en dat verschil werd in de tweede helft alleen maar groter. Ook hadden we de beste kansen op een tweede doelpunt.'