Transparent
Inloggen
Sluiten

Been: 'Wil Van Geel nooit meer zien'

31 juli 2013 21:54 - Rijnmond.nl

Mario Been komt nog steeds niet in de Kuip omdat Martin van Geel technisch directeur van Feyenoord is. Dat heeft de voormalig trainer van de Rotterdammers gezegd in het programma 'De Praatstoel' op TV Rijnmond.

Mario Been kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn periode bij Feyenoord, waar hij vertrok omdat de spelers geen vertrouwen meer in hem hadden. Toch koestert de 50-jarige coach vooral wrok ten opzichte van Martin van Geel. 'Alle coaches moeten weleens weg. Dat hoort bij het vak. Ik kijk enorm tevreden terug op de andere jaren, alleen heb ik nog steeds een vieze smaak in mijn mond van de manier waarop in ben vertrokken. Ik las dat meneer Van Geel heeft gezegd dat Leo Beenhakker en ik welkom zijn in de Kuip, maar die meneer begrijpt niet dat wij daar niet komen omdat hij daar nog zit. Ik wil die man nooit meer zien', aldus Mario Been over een zwarte bladzijde in zijn loopbaan.

Bekijk interview van Been op Rijnmond.nl

Meer op Rijnmond.nl




Tags

kuip meneer rijnmond beenhakker bladzijde koestert leo mond praatstoel vieze wrok

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bla bommel brighton citrate dysfunction erectile eredivisie fildena geertruida heerenveen intensiteit kraaij kuip liverpool medication pec persie potter schreuder sildenafil slot timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb