Transparent
Inloggen
Sluiten

'Janmaat komend seizoen de beste speler van eredivisie'

30 juli 2013 13:42 - The Post Online

Op de vraag aan Pim Blokland wie komend seizoen de beste speler van de eredivisie wordt, noemde de investeerder van Feyenoord direct de naam van Daryl Janmaat. "Janmaat is één van de meest constante spelers in Nederland. Hoe groot de kans is dat hij blijft? Honderd procent. Er moeten wel extreem hoge bedragen worden geboden, wil hij vertrekken. Bijna elke positie dubbel bezet is, behalve de rechtsbackpositie. Daar staan wat jongelingen achter, maar dat zijn altijd vraagtekens. Als een club met een bod van vijf miljoen wil komen nemen we de telefoon niet eens op. Hoeveel dan wel? Martin van Geel gaat over het geld en dat kan hij erg goed, dus vraag dat maar aan hem."

Meer van Blokland: The Post Online

Meer op The Post Online




Tags

janmaat eredivisie blokland constante daryl nederland post rechtsbackpositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.468 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta bommel both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got heerenveen incredible intensiteit kasperk liverpool medication performance persie rvp slot stuivenberg wehave