Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord u17 oppermachtig in Azie

24 april 2000 13:54

Verslaggever: RvW

In Abu Dhabi liet een Feyenoord selectie tot 17 jaar zien dat de Feyenoord jeugd ook internationaal zer sterk is op het moment. Feyenoord won ondanks de zware reis simpel van de gastheren Al Wahda met 2-0. Het elftal komt door die overwinning op 6 punten uit twee wedstrijden.

Feyenoord had geen kind aan Al Wahda dat zijn eerste wedstrijd ook had gewonnen en gedacht had de winst in het toernooi te kunnen grijpen. Al in de eerste minuten kreeg de Feyenoord jeugd kans op kans via Jason Oost en Afana. Het was uiteindelijk Pim Brwins die in de 14e minuut via een schitterende goal de wedstrijd openbrak. Na 35 minuten verdubbelde Jason Oost, die later werd verkozen tot Man of the Match de score na een solo waarbij hij 2 man omspeelde.

In een andere wedstrijd in het toernooi liet de winnaar van het vorige toernooi, het elftal van Sudan, de winst liggen tegen het Franse Nantes. De Fransen scoorden ver in blessuretijd de 1-1 gelijkmaker.

Vandaag speelt Feyenoord tegen het Franse Nantes.

Meer op




Tags

azie jason nantes oost oppermachtig wahda abu afana brwins dhabi gastheren kind match omspeelde openbrak solo sudan zer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris