Transparent
Inloggen
Sluiten

Open Dag Feyenoord begonnen, uitzending Rijnmond vanuit Glazen Huis

21 juli 2013 11:02

De Open Dag van Feyenoord is inmiddels begonnen. Om 10.00 uur was de opening van het voetbaldorp op parkeerplaats P2. Om 11.00 uur is de aanvang van het buitenprogramma van de Open Dag. Vanmiddag om 14.00 uur start het binnenprogramma in De Kuip. Dan staan onder andere een training van Feyenoord A1 en natuurlijk de spelerspresentatie op het programma. Jaarlijks hoogtepunt van de spelerspresentatie is de helikopter met de nieuwe aanwinsten. Dit keer zitten daarin de van Excelsior teruggekeerde Manu, Steenvoorden en Van Deelen en de uit de jeugdopleiding naar de A-selectie doorgestroomde Sleegers.

Na de spelerspresentatie volgt rond 15.15 uur de handtekeningensessie. Om 17.00 uur is de Open Dag 2013 ten einde.

Radio Rijnmond begint al om 11.00 uur vanuit de Kuip (tot 17.00 uur) en op TV Rijnmond is een uitgebreide terugblik te zien om 17.20 uur. Die uitzending wordt ieder uur herhaald tot de volgende dag.

Radio Rijnmond zendt uit vanuit een Glazen Huis pal naast het stadion, waar presentator Dennis van Eersel diverse gasten ontvangt. Jan Dirk Stouten loopt in de Kuip rond om sfeerimpressies te verzorgen.




Tags

rijnmond glazen kuip spelerspresentatie uitzending aanvang binnenprogramma buitenprogramma deelen doorgestroomde excelsior handtekeningensessie helikopter herhaald opening parkeerplaats presentator sfeerimpressies sleegers steenvoorden stouten terugblik verzorgen voetbaldorp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.487 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile excelsior fildena geertruida hancko hartman kasperk knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid post potter pusic scouten sildenafil slot timber vakken voetbalprimeur wieffer yoda