Feyenoord in warm Dordrecht naar 1-1 gelijkspel

20 juli 2013 18:24
Feyenoord is in de eerste oefenwedstrijd tegen een profclub blijven steken op een 1-1 gelijkspel in Dordrecht. Pelle tekende na 10 minuten voor de 0-1 vanaf de strafschopstip. Feyenoord begon goed aan de wedstrijd, kreeg kansen en kwam dus al na tien minuten op voorsprong. Toen Dordrecht vervolgens een-op-een ging zetten en de Feyenoorders vastzetten, zakte Feyenoord weg. De ploeg slaagde er niet in goed onder dat vastzetten uit te spelen. De omstandigheden speelden Feyenoord daarbij parten. Het was erg warm in Dordrecht zaterdagavond. Daarnaast was het kunstgras volledig nieuw, waardoor er nogal wat rubber uitkwam. Het kunstgras zal een goede test zijn voor de openingswedstrijd in de competitie uit bij PEC Zwolle. Uitgebreid wedstrijdverslag: Feyenoord.nl

Opstelling Feyenoord: Lamprou, Janmaat (78 Van Deelen), De Vrij (61 Steenvoorden), Mathijsen, Martins Indi (61 Nelom), Clasie (61 Vormer), Immers (46 Sleegers), Singh (61 Vilhena), Schaken, Pelle (46 Te Vrede), Goossens (61 Cisse) De wedstrijd is vanavond live te zien bij Fox Sports op tv. RTV Rijnmond biedt een radioverslag van dit oefenduel van Feyenoord. Uiteraard kun je het ook hier op Feyenoord Netwerk volgen.