Transparent
Inloggen
Sluiten

Speciale buitenlanderstatus Miyaichi in Engeland bemoeilijkt huur aan Feyenoord

10 juli 2013 18:41

Voetbal International komt vandaag in haar nieuwe uitgave met de reden waarom er zo vaag gedaan wordt over de mogelijke huur van Ryo Miyaichi. De jonge Japanner zou vanwege zijn lagere salaris de voorkeur genieten. De speciale buitenlanderstatus die Miyaichi in Engeland geniet zorgt echter voor problemen. Volgens de gewone regels komt Miyaichi niet in aanmerking voor een werkvergunning in Engeland. Bij zijn overgang naar Engeland werd voor hem als 'speciaal talent' echter een uitzondering gemaakt. Indien hij nu weer in het buitenland gaat spelen, zou die speciale status mogelijk vervallen. De Japanner lijkt niet opnieuw in aanmerking te komen voor deze status en ook aan een normale werkvergunning (75% van de interlands van Japan meedoen) voldoet hij vooralsnog niet.




Tags

engeland miyaichi buitenlanderstatus huur werkvergunning geniet gewone japan ryo vaag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.527 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave