Transparent
Inloggen
Sluiten

Laatste stadion-debat met Gudde en SP'er De Kleijn

10 juli 2013 12:53 - RTV Rijnmond

Feyenoord-directeur Eric Gudde doet woensdag op TV Rijnmond een poging critici te overtuigen van het belang van de bouw van een nieuw stadion. Gudde discussieert op de vooravond van de stemming in de gemeenteraad onder meer met SP-raadslid Leo de Kleijn.

Voor de Feyenoord-directeur staat veel op het spel. Een meerderheid van de gemeenteraad lijkt zich tegen de bouwplannen te keren. Zo vond coalitiepartij D66 de financiële risico's te groot. De raad stemt donderdag definitief over het lot van het stadion.

Feyenoord waarschuwde woensdag voor de gevolgen van een 'nee'. Als de raadsleden niet instemmen met het bouwplan, dreigen de stad en de club volgens Feyenoord 'onherroepelijk achterop te raken'.

Ook sporteconoom Erik Braun (EUR) schuift aan voor de discussie. Het debat begint op TV Rijnmond direct na de nieuwsuitzending, rond 17:05 uur. Na 18:00 kunnen kijkers via radioprogramma Rijnmond Nu zelf deelnemen aan de discussie.

Meer op RTV Rijnmond
Tags

gudde debat kleijn rijnmond achterop bouwplan bouwplannen braun coalitiepartij critici discussieert dreigen instemmen leo lot nieuwsuitzending onherroepelijk poging raadsleden raadslid sporteconoom vooravond waarschuwde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen bane bannis bijlow bozenik cruzcontrol danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem jahanbakhsh kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner willykment zirkzee