Transparent
Inloggen
Sluiten

Laatste training in aanloop naar eerste oefenwedstrijd Sportclub - Feyenoord

5 juli 2013 21:09 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft vrijdagochtend op Varkenoord de afsluitende training in de aanloop naar de eerste oefenwedstrijd van het seizoen afgewerkt. Anderhalve week na de eerste training van het seizoen staat voor de selectie van trainer Ronald Koeman de traditionele broederstrijd op het programma tegen Sportclub Feyenoord.

Koeman kon op Varkenoord beschikken over een grote groep van 23 spelers. Alleen Jean-Paul Boëtius, die op de terugweg is van een knieblessure, ontbrak. De trainer kan zaterdag bovendien nog geen beroep doen op Stefan de Vrij, Jordy Clasie, Bruno Martins Indi, Tonny Vilhena en Harmeet Singh, die vorige maand deelnamen aan het EK onder 21. De vijf sluiten aanstaande maandag aan bij de selectie.

Het eerste oefenduel van het seizoen wordt zaterdag om 14.30 uur gespeeld op het hoofdveld van Varkenoord. Voor deze wedstrijd zijn zaterdag nog kaarten aan de poort verkrijgbaar. Kinderen tot 12 jaar en bezoekers van 65 jaar of ouder betalen 5 euro per kaart. Reguliere plaatsen kosten 10 euro. Voor de hoofdtribune is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor 15 euro per stuk.

De Feyenoord-selectie vertrekt aanstaande maandag op trainingskamp naar Ermelo. Voor vertrek wordt er om 10.30 uur nog een training afgewerkt op Varkenoord.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

varkenoord sportclub koeman beroep boetius broederstrijd clasie ermelo harmeet hoofdtribune hoofdveld indi kinderen martins poort singh stefan terugweg trainingskamp vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda