Transparent
Inloggen
Sluiten

Interesse Cardiff voor Immers 'broodje aap'; Poulsen oud nieuws

17 juni 2013 19:05

Het gerucht dat op internet en twitter rondgaat over interesse van Cardiff City voor Lex Immers, is een 'broodje aap'-verhaal. Het is puur verzonnen door een Nederlandse website en vervolgens her en der overgenomen. De genoemde bronnen hebben het helemaal niet gemeld.

De geruchten over de interesse voor Yussuf Poulsen zijn eigenlijk oud nieuws. In april kwam naar buiten dat Feyenoord de Deen volgde. Vandaag werd zijn naam in Deense media in een lijstje van clubs geplaatst dat de aanvaller volgde, zoals al bekend. Bericht gaat echter over Brøndby en FC Nordsjælland die serieuze interesse zouden hebben. Geen van de clubs heeft zich echter concreet bij de club gemeld.




Tags

aap cardiff poulsen lex ndby nordsjaelland rondgaat verzonnen yussuf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.486 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton citrate dysfunction erectile excelsior fildena geertruida hancko kasperk knvb kraaij kuip medication middenveldert onzekerheid post potter schreuder scouten sildenafil slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur yoda zeb