Transparent
Inloggen
Sluiten

Polen wint van Estland met Rzasa in de basis; Rzasa definitief naar WK

18 mei 2002 21:52

Verslaggever: RvN

Het nationale elftal van Polen heeft de thuiswedstrijd in de aanloop naar het WK met 1-0 gewonnen van Estland. Als beloning voor zijn goede spel en hattrick bij de 'reserves' tegen het 'basiselftal' mocht hij vandaag in de basis van Polen uitkomen, hij moest daarbij opnieuw de hele linkerflank bespelen. In de rust wisselde de Poolse bondscoach bijna zijn gehele basisteam. Rzasa werd vervangen door Michal Zewlakow. De Pool, waar Ajax in geinteresseerd is, is de voornaamste concurrent van razsa voor een plaats in de basis op het WK. Zewlakow gaf in de tweede helft de assist waaruit het enige doelpunt van de wedstrijd viel door Maciej Zurawski.

Rzasa werd zaterdag door de Poolse bondscoach opgenomen in de definitieve WK selectie van 23 man en zal dus in ieder geval op het WK zijn opwachting mogen maken.

Meer op




Tags

rzasa polen estland zewlakow basiselftal basisteam hattrick linkerflank maciej opwachting pool razsa reserves zurawski

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg