Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoorders domineren VoVo-seizoen, de realist wint titel

1 juni 2013 20:55

Verslaggever: A

De Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo) voor het seizoen 2012/2013 zit er weer op. Een Feyenoorder ging aan de haal met de eindzege, namelijk de realist met 269 punten. De hele top drie wordt gevormd door fans van de club uit Rotterdam. Tweede met 268 punten werd mikymike en de derde plek ging naar remmie met 266.

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door remmie, ook voor heel Soccer Netwerk. Het klassement voor de beker werd voor wat Feyenoord betreft gewonnen door een vijftal: Rood wit Maastricht, de realist, Harley D, Marlboro en Jozsef 4 Ever. Het Europees klassement werd voor heel Soccer Netwerk gewonnen door silverslodo en maar liefst dertien Feyenoorders eindigden gelijk in het clubklassement van de Interlands.

Voor wat betreft alle Feyenoorders wist snlgof het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Het relatief klassement ging naar Feyenoord-1982.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2013/2014 gaat over enige tijd weer van start met de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal en enkele van de laatste voorrondes voor de Europese toernooien, voor zover Nederlandse clubs eraan deelnemen.
Tags

realist vovo klassement domineren remmie titel clubklassement eindzege eredivisie harley jozsef loginnaam maastricht marlboro mikymike silverslodo snlgof vermelding vijftal voorspelcompetitie voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika afrondende arne berghuis boer bozenik feyenoordtm frankrijk gaal geertruida hall hanegem hansen haps holmgren kokcu marcus marwijk molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot vasquez ven weghorst willykment